Mitt namn är Johannes Lindén och jag är en master student på Mittuniversitetet i årskurs 5.

Jag undersöker hur Long Short Term Memory (LSTM) algorithmen presterar i uppgiften att skriva om små texter med andra ord men samma betydelse. För att se hur bra programmet fungerar, så vill jag gärna jämföra med hur bra du (en oberoende part) tycker att denna algoritm fungerar. Var vänlig och betygsätt meningarna genom att välja på skalan nedan och sen trycka på knappen 'Betygsätt'.

OBS! Det går tyvärr inte att ångra sig i efterhand. Meningarna är hämtade från lokaltidningar i sverige. Du är helt anonym när du betygsätter dessa texter och du kan påbörja och avsluta betygsättningen när som helst. Genom att betygsätta ger du mig i mitt projektarbete rätt att använda denna datan du matan in i min studie. Datan kommer inte användas i andra sammanhang än detta projekt. Jag uppskattar att du betygsätter så många meningar som möjligt.

Du får gärna kontakta mig angående studien genom att skriva till joli1230@student.miun.se.

Tack så mycket!

(okänt ord) hölls (okänt ord) från Ungern folkhögskola , Emma , kultur och ett besök i parlamentet i Forsbacka stod på programmet
Landstingets ledning hemma från Ungern Klimatvård, biobränsle, kultur och ett besök i parlamentet i Budapest stod på programmet när landstingets ledning reste till Ungern i förra veckan. - Det är viktigt att vi inte innesluter oss, säger landstingsdirektör Sara Ekström.
Itereringar av alla texter 4
Vänligen betygsätt text 32 av 305